Refectocil Sensitive 

Refectocil Sensitive
 • Refectocil

  € 6,20excl. btw € 7,50 incl. btw

  RefectoCil Sensitive verf is gebaseerd op plantenextracten. Een ideaal product voor klanten met gevoelige ogen en huid. Dermatologisch en door oogartsen getest. Dit nieuwe 2-stappen verfsysteem zorgt ervoor dat je je wimpers en/of wenkbrauwen in een tijd van 3 minuten verft. TIP! Voor dit 2 stappen verfsysteem is de RefectoCil Developer Gel een must!

 • Refectocil

  € 10,35excl. btw € 12,52 incl. btw

  RefectoCil Sensitive Developer Gel, op zilvernitraat basis, zorgt voor de vaststelling van de gekozen RefectoCil Sensitive wimper- en wenkbrauwverf kleur. Deze gel is stap 2 in het 2-stappen verfsysteem. De gel is eenvoudig in gebruik en druipt niet!

 • Refectocil

  € 15,50excl. btw € 18,76 incl. btw
  Online only

  Met de RefectoCil Sensitive Tint Remover verwijdert u in een handomdraai de verf van de huid. Gebruik de Remover direct na het aanbrengen van de verf. De verfvlekken verwijder je voorzichtig van de huid met een vochtig watje en RefectoCil Sensitive Tint Remover.

 • Refectocil

  € 59,50excl. btw € 72,00 incl. btw
  Online only

  1 Artist Palette 4 kleuren RefectoCil Sensitive (zwart, donkerbruin, middenbruin en lichtbruin) 1 Sensitive Developer Gel 1 Sensitive Tint Remover 1 Silicone Pads 1 Sensitive Folder