Catalogus

Fabrikant
Categorie
Artikel lijn
Product

Kis Oxy Creme 

Kis Oxy Creme
 • Kis

  € 6,95excl. btw € 8,41 incl. btw

  KIS OxyCream 3% heeft het unieke Keratin Infusion System dat het haar van binnenuit helpt herstellen. De waterstofperoxide bevat vocht inbrengende ingrediënten die voorkomen dat het haar uit zal drogen. Geschikt voor professionele salons.

 • Kis

  € 69,95excl. btw € 84,64 incl. btw

  KIS Oxycream 6% met het unieke Keratin Infusion System dat het haar van binnenuit helpt herstellen. Intense kleuren en een prachtige glans als resultaat. Een peroxide op crèmebasis die zich makkelijk laten mengen.

 • Kis

  € 6,95excl. btw € 8,41 incl. btw

  KIS Oxycream 9% heeft het unieke Keratin Infusion System dat het haar van binnenuit helpt herstellen. De crème heeft vocht inbrengende ingrediënten die voorkomen dat het haar uitdroogt. Intense kleuren en een prachtige glans als resultaat. De waterstofperoxide op crèmebasis laat zich makkelijk mengen. Voor professioneel gebruik.

 • Kis

  € 6,95excl. btw € 8,41 incl. btw

  De KIS OxyCream 12% is een waterstofperoxide met vocht inbrengende ingrediënten die voorkomen dat het haar uitdroog met intense kleuren en een prachtige glans als eindresultaat! Voorzien van het unieke Keratin Infusion System dat het haar van binnenuit helpt herstellen.