Goldwell

Catalogus

Goldwell 

Goldwell
  • Goldwell

    € 27,40excl. btw € 33,15 incl. btw

    RESTORING SHAMPOO Reconstrueert het haar direct en laat zijn natuurlijke glans weer stralen. Zo mild als puur water, de unieke FadeStopFormula minimaliseert kleurverlies bij ieder gebruik. Producten voor in de salon en voor thuis.

  • Goldwell

    € 27,40excl. btw € 33,15 incl. btw

    TAMING SHAMPOO Geeft direct handelbaarheid en pluiscontrole. Zo mild als puur water, de unieke FadeStopFormula minimaliseert kleurverlies bij ieder gebruik. Producten voor in de salon en voor thuis.

  • Goldwell

    € 27,40excl. btw € 33,15 incl. btw

    BODIFYING SHAMPOO Bouwt direct voelbaar en zichtbaar volume op. Verbetert de natuurlijke glans. Zo mild als puur water, de unieke FadeStopFormula minimaliseert kleurverlies bij ieder gebruik. Producten voor in de salon en voor thuis.

  • Goldwell

    € 27,40excl. btw € 33,15 incl. btw

    HYDRATING SHAMPOO. Reinigt en hydrateert het haar direct zonder het uit te drogen. Voor gedefinieerde en gewichtloze veerkracht. Minimaliseert kleurverlies.

  • Goldwell

    € 27,40excl. btw € 33,15 incl. btw

    DEEP CLEANSING SHAMPOO Zorgt voor een hoofdhuid die fris aanvoelt. Verwijdert stylingresten, vet en chloor. Producten voor in de salon en voor thuis.

  • Goldwell

    € 17,40excl. btw € 21,05 incl. btw

    WARM RED Verlevendigt rijke koperrood tinten en geeft een mooie briljantie en levendigheid. Optimaal op kleurhoogte 6-7 (ook geschikt voor kleurhoogte 8).

  • Goldwell

    € 27,40excl. btw € 33,15 incl. btw

    HAIR & BODY SHAMPOO Voor haar dat er iedere dag sterk en gezond uitziet. Reinigt, verlevendigt en verzorgt haar, huid en hoofdhuid. Verzorging voor in de salon en thuis.

  • Goldwell

    € 14,35excl. btw € 17,36 incl. btw

    TEXTURE CREAM PASTE Ideaal voor natuurlijk gestructureerde looks met matte finish. Geeft middelsterke versteviging.

  • Goldwell

    € 15,60excl. btw € 18,88 incl. btw

    GLAMOUR WHIP BRILLIANCE STYLING MOUSSE Voor dof en beschadigd haar Creëert volume met een sterke en tegelijk flexibele versteviging Geeft extra verzorging en glans Nieuwe verpakking -> Bodifying Brilliance Mousse Goldwell Stylesign Bodifying Brilliance Mousse 300ml - G4hair Professional

  • Goldwell

    € 15,60excl. btw € 18,88 incl. btw

    SLEEK PERFECTION THERMAL SPRAY SERUM Voor langdurig zijdezacht,glad haar Beschermt tegen hitte tot 200°C Beschermt tot 24 uur tegen luchtvochtigheid Nieuwe verpakking ->  Smoothing Serum  Goldwell Stylesign Smoothing Serum Spray 100ml - G4hair Professional

  • Goldwell

    € 14,75excl. btw € 17,85 incl. btw

    MELLOGOO MODELLING PASTE Voor het vormen van ongestructureerd natuurijke looks,die op elk moment opnieuw gestyled kunnen

  • Goldwell

    € 13,15excl. btw € 15,91 incl. btw
    Niet op voorraad

    Goldenspray met microfijne verstuiver biedt onbeperkte mogelijkheden om uw haar op verschillende manieren in model te brengen. Goldenspray voor extra stand en volume in het haar is geschikt voor alle haarsoorten. Goldenspray verstevigt het haar zonder het kleverig te maken en is gemakkelijk uit te borstelen en te wassen Goldenspray is ook geschikt om...

  • Goldwell

    € 3,75excl. btw € 4,54 incl. btw
    Alleen online

    CONBEL Individuele versteviger voor ieder haartype. Maakt het knippen makkelijker en is eenvoudig uit te borstelen. Geeft zijdeglans en lange houdbaarheid.

  • Goldwell

    € 28,25excl. btw € 34,18 incl. btw
    Alleen online

    BALANCING CREAM Aanvullende bescherming en verzorging voor (zeer) beschadigd en/of geblondeerd haar tijdens GOLDWELL NuWave en Structure & Shine services. Brengt de concentratie reductieve middelen perfect in balans tijdens de fase waarin de verbindingen worden geopend.

  • Goldwell

    € 22,65excl. btw € 27,41 incl. btw
    Alleen online

    Milde, krachtige, neutrale omvorming. Gedefinieerde, levendige krullen en milde verzorging dankzij de neutral technology.

  • Goldwell

    € 10,35excl. btw € 12,52 incl. btw

    VITENSITY De mild-alkalische omvorming voor lang houdbare beweging en veerkracht met uitstekend verzorgde krullen. Willen jouw klanten een krachtige omvorming en tegelijk uitstekend verzorgd haar? Dan is Goldwell Vitensity hét product voor hen! Je merkt het verschil bij elke omvorming