Categorieën

Overzicht van producten van fabrikant Refectocil

  • Refectocil

    € 9,40excl. btw € 11,37 incl. btw
    Alleen online

    RefectoCil Eyelash XL Curl Refill Roller 36 Rollen

  • Refectocil

    € 9,40excl. btw € 11,37 incl. btw
    Alleen online

    RefectoCil Eyelash XXL Curl Refill Roller 36 Rollen

  • Refectocil

    € 142,00excl. btw € 171,82 incl. btw
    Alleen online

    De Lash & Brow Bar van RefectoCil is stijlvol en handig. Smal, licht van gewicht en heeft een praktisch handvat waardoor je de producten makkelijk meeneemt of natuurlijk neerzet. De Lash en Brow Bar is voorzien van houders voor de benodigde producten en ook aan de wattenschijfjes en wattenstaafjes is gedacht. Deze Lash en Brow Bar is een echte eyecatcher!

  • Refectocil

    € 41,00excl. btw € 49,61 incl. btw
    Alleen online

    RefectoCil lanceert hét 2 in 1 wimper- en wenkbrauwserum! Het hoofdingrediënt Black Sea Rod Oil stimuleert de natuurlijke haargroei. Met als resultaat 56% langere en vollere wimpers en ook de wenkbrauwen zijn breder en voller. Het RefectoCil Lash & Brow Serum bevat geen hormonen, parabenen, parfum en prostamide.

  • Refectocil

    € 7,75excl. btw € 9,38 incl. btw
    Alleen online

    De Micellar Eye Make-Up Remover van RefectoCil is zacht en reinigt de ogen grondig. Wordt door de gevoeligste huid verdragen.

  • Refectocil

    € 6,75excl. btw € 8,17 incl. btw

    Een perfecte kleurdekking met RefectoCil wimper- en wenkbrauwverf bereik je met oxidant 3%. De RefectoCil Oxidant Crème 3% zorgt er na vermenging voor dat de substantie minder zal uitlopen en zich nauwkeuriger laat aanbrengen.

  • Refectocil

    € 6,55excl. btw € 7,93 incl. btw

    RefectoCil oxidant 3% liquid is een must bij het verven van wimpers en/of wenkbrauwen. Met de oxidant 3% liquid in combinatie met RefectoCil wimper- en wenkbrauwverf bereik je een perfecte kleurdekking! 100 ml is goed voor ongeveer 200 toepassingen, werkzaam tot de laatste druppel

  • Refectocil

    € 5,30excl. btw € 6,41 incl. btw
    Alleen online

    De RefectoCil Saline Solution is ideaal om de wimpers te reinigen vóór 'de Curl' behandeling of ná het verven. Dat garandeert bij de RefectoCil Eyelash Curl een optimale werking van de permanentvloeistof.

  • Refectocil

    € 3,75excl. btw € 4,54 incl. btw € 9,08
    In prijs verlaagd!

    RefectoCil Sensitive is de eerste lijn wimper- en wenkbrauwverf op plantaardige basis. De producten van de Sensitive lijn zijn zeer geschikt voor klanten met een gevoelige huid en/of een allergie tegen kunstmatige kleurstoffen. Deze lijn werkt met een 2-step kleursysteem en alleen met de producten uit de Sensitive lijn. LET OP! SALE PRODUCT OP=OP

  • Refectocil

    € 14,65excl. btw € 17,73 incl. btw
    Alleen online

    RefectoCil Silicone Pads is een alternatief voor wimperblaadjes en Skin Protection crème wanneer je hier allergisch voor bent. Ook zijn ze makkelijk wasbaar en te hergebruiken tot 100 keer.

  • Refectocil

    € 8,65excl. btw € 10,47 incl. btw

    Een overvette crème om wimperblaadjes op hun plaats te houden. De crèmelaag beschermt de huid bovendien tegen kleuring en uitdroging.

  • Refectocil

    € 67,00excl. btw € 81,07 incl. btw
    Alleen online

    Met de Starter Kit Basic van RefectoCil heb je alles bij elkaar voor een volledige verfbehandeling. De Starter Kit Basic is ideaal voor trainingsdoeleinden bij scholen, beroepsonderwijs maar ook voor de mensen die starten met het verven van wenkbrauwen en wimpers.

  • Refectocil

    € 15,60excl. btw € 18,88 incl. btw
    Alleen online

    De RefectoCil Styling Gel is een voedende en hydraterende gel voor de verzorging van geverfde wimpers en wenkbrauwen. Met behulp van de roller is de Styling Gel eenvoudig aan te brengen zoals een mascara.

  • Refectocil

    € 7,89excl. btw € 9,55 incl. btw € 15,91
    Alleen online

    RefectoCil Tint Remover verwijdert snel verfvlekjes die bij het verven van de wenkbrauwen op de huid ontstaan. Dankzij de milde formule ook geschikt voor de gevoelige huid. LET OP: SALE PRODUCT OP=OP

  • Refectocil

    € 14,15excl. btw € 17,12 incl. btw
    Alleen online

    RefectoCil Tint Remover verwijdert snel verfvlekjes die bij het verven van de wenkbrauwen op de huid ontstaan. Dankzij de milde formule ook geschikt voor de gevoelige huid.

  • Refectocil

    € 5,35excl. btw € 6,47 incl. btw

    96 voorgestansde blaadjes voor een professionele verfbehandeling. De blaadjes zijn van een speciaal soort papier, dat soepel op de huid sluit, de overtollige verf opneemt en de huid voor kleuring behoedt.