Schwarzkopf

Catalogus

Schwarzkopf 

Schwarzkopf
  • Schwarzkopf

    € 24,70excl. btw € 29,89 incl. btw
    Alleen online

    Strait Styling Therapy is een innovatief thermisch haar straighteningsysteem dat het haar permanent steil maakt gedurende 6-8 maanden en het haar een ongelooflijke glans geeft. Permanent glad haar en stralende glans met zijdeproteïnecomplex.

  • Schwarzkopf

    € 18,00excl. btw € 21,78 incl. btw
    Alleen online

    Bonacure Anti-Dandruff Serum is een gewichtloos, niet-vet, balancerend serum dat dankzij de krachtige schimmelwerende eigenschappen zichtbare roos van de hoofdhuid verwijdert, deze beschermt tegen agressieve invloeden van buitenaf en de vorming van nieuwe zichtbare roos voorkomt

  • Schwarzkopf

    € 18,95excl. btw € 22,93 incl. btw
    Alleen online

    GOODBYE ORANGE is voor klanten die hun koele brunette willen behouden door onderliggende oranje of rode tinten te neutraliseren, kleurvervaging te voorkomen en de kleurintensiteit te verbeteren.

  • Schwarzkopf

    € 18,25excl. btw € 22,08 incl. btw

    Bonacure Repair Rescue Sealed Ends+ is bedoeld voor klanten met poreus, beschadigd haar die op zoek zijn naar een haarverzorgingsproduct dat het haar verzegelt en beschermt tegen gespleten punten waardoor verdere haarbreuk wordt voorkomen.

  • Schwarzkopf

    € 14,55excl. btw € 17,61 incl. btw
    Alleen online

    Bonacure Color Freeze Conditioner is bedoeld voor klanten met gekleurd haar dat poreus en gevoelig is voor vervaging en die op zoek zijn naar een haarverzorgingsproduct dat op milde wijze verzorgt en beschermt, en tegelijkertijd het kleurbehoud maximaliseert.

  • Schwarzkopf

    € 37,80excl. btw € 45,74 incl. btw
    Alleen online

    Bonacure Moisture Kick Conditioner is bedoeld voor klanten met droog, breekbaar, poreus of getextureerd haar die op zoek zijn naar een haarverzorgingsproduct dat op milde wijze verzorgt en tegelijkertijd intensief hydrateert voor prachtig gezond haar.

  • Schwarzkopf

    € 17,15excl. btw € 20,75 incl. btw
    Alleen online

    Bonacure Volume Boost Perfect Foam is bedoeld voor klanten met fijn, zwak haar dat futloos lijkt en licht poreus is, en die op zoek zijn naar een leave-in haarverzorgingsproduct dat voorkomt dat het haar statisch wordt en tegelijkertijd het volume vergroot.

  • Schwarzkopf

    € 26,40excl. btw € 31,94 incl. btw
    Alleen online

    Bonacure Time Restore Clay Treatment is bedoeld voor klanten met kwetsbaar, rijp haar dat levenloos, droog en breekbaar lijkt. Deze klanten zijn op zoek naar een gespecialiseerd antiaging haarverzorgingsproduct dat hun haar en hoofdhuid intensief verzorgt en bescherming biedt tegen beschadiging.

  • Schwarzkopf

    € 14,55excl. btw € 17,61 incl. btw
    Alleen online

    Schwarzkopf Bonacure Frizz Away Conditioner is perfect voor pluizig, weerbarstig en krullend haar. Deze conditioner heeft een schone, vegan formule die het haar weer glad en elastisch maakt en het beschermt tegen de schadelijke invloeden van vocht en hitte.

  • Schwarzkopf

    € 12,65excl. btw € 15,31 incl. btw
    Alleen online

    Bonacure Clean Balance Deep Cleansing Shampoo is bedoeld voor klanten wiens haar regelmatig wordt blootgesteld aan vervuiling van buitenaf. Deze klanten zijn op zoek naar een intensief reinigend haarverzorgingsproduct dat residuen en productresten verwijdert.

  • Schwarzkopf

    € 10,76excl. btw € 13,02 incl. btw € 20,03

    Schwarzkopf BC Sun Conditioner Cream 100ml SALE

  • Schwarzkopf

    € 11,92excl. btw € 14,42 incl. btw € 18,03

    De Schwarzkopf BC Fibre Force Fortifying Primer Spray Conditioner is onderdeel van de Schwarzkopf BC Fibre Force haarverzorgingslijn. De spray is te gebruiken in combinatie met de Schwarzkopf BC Fibre Force Fortifying Shampoo.

  • Schwarzkopf

    € 16,50excl. btw € 19,97 incl. btw

    Schwarzkopf Silhouette Super Hold Spray is een haarspray voor een glanzend en langdurig resultaat. De naam doet zeker zijn eer aan en zorgt de hele dag voor een super hold. De spray zorgt voor een optimale fixatie maar zorgt er wel voor dat het haar werkbaar blijft.

  • Schwarzkopf

    € 8,01excl. btw € 9,69 incl. btw € 14,46

    Silhouette Flexible Hold Mousse biedt verbeterde flexibiliteit, onzichtbare langhoudende grip en elastisch volume zonder het haar te belasten.

  • Schwarzkopf

    € 12,83excl. btw € 15,52 incl. btw € 23,17

    Silhouette Color Brilliance geeft een prachtige glans en nog sterkere fixatie met kleurbeschemende UV-filter.

  • Schwarzkopf

    € 10,96excl. btw € 13,26 incl. btw € 18,94

    OSiS+ Flatliner hittebeschermingsspray, met een langhoudende versteviging, helpt het haar te beschermen tegen beschadiging door hitte.