Schwarzkopf

Catalogus

Schwarzkopf 

Schwarzkopf
  • Schwarzkopf

    € 20,70excl. btw € 25,05 incl. btw

    Het BLONDME Cool Blondes Neutralizing Mask, met 3D Bond Creation Technology en Velvet Flower Protein Complex, helpt bij het opbouwen van nieuwe bindingen, verwijdert koperachtige tonen en neutraliseert gele ondertonen in blond haar.

  • Schwarzkopf

    € 16,85excl. btw € 20,39 incl. btw
    Alleen online

    Schwarzkopf BlondMe Blonde Wonders Dry Shampoo Foam is de ultieme droogshampoo voor alle blondines onder ons!

  • Schwarzkopf

    € 34,35excl. btw € 41,56 incl. btw
    Alleen online

    De BLONDME All Blondes Detox Shampoo, met 3D Bond Creation Technology en Nordic Cotton Protein Complex, helpt bij het opbouwen van nieuwe bindingen, terwijl het onzuiverheden en stof verwijdert bij gebruik in combinatie met BLONDME All Blondes Detox Mask.

  • Schwarzkopf

    € 39,99excl. btw € 48,39 incl. btw € 60,49

    Natural Styling 'Classic' lotion bevat een combinatie van vochtinbrengende Hydrowave Technologie en gehydrolyseerde zijdeproteïne om ervoor te zorgen dat Natural Styling Classic perfect gevormde, lang blijvende krullen en golven geeft met zacht aanvoelend haar dat 12 weken houdt.

  • Schwarzkopf

    € 26,15excl. btw € 31,64 incl. btw
    Alleen online

    Strait Styling Therapy is een innovatief thermisch haar straighteningsysteem dat het haar permanent steil maakt gedurende 6-8 maanden en het haar een ongelooflijke glans geeft. Permanent glad haar en stralende glans met zijdeproteïnecomplex.

  • Schwarzkopf

    € 14,80excl. btw € 17,91 incl. btw
    Alleen online

    Bonacure Root Activating Shampoo, speciaal ontwikkeld voor zwak en dunner wordend haar, activeert met zijn milde reinigende werking de haarwortels* en stimuleert de hoofdhuid om niet-pathologisch haarverlies** te verminderen en het haar tot 40% sterker te maken.

  • Schwarzkopf

    € 36,15excl. btw € 43,74 incl. btw

    GOODBYE YELLOW Neutralizing Bonding Wash: De gekalibreerde pigmentcombinatie van paarse en blauwe directe kleurstoffen is geformuleerd om ongewenste gele ondertonen te neutraliseren terwijl het haar zacht wordt gereinigd met de geïntegreerde Bonding Technology.

  • Schwarzkopf

    € 12,65excl. btw € 15,31 incl. btw
    Alleen online

    Bonacure Repair Rescue Shampoo is bedoeld voor klanten met poreus, beschadigd haar dat gevoelig is voor haarbreuk en die op zoek zijn naar een haarverzorgingsproduct dat op milde wijze reinigt en tegelijkertijd de elasticiteit en glans verbetert voor gezonder, sterker haar.

  • Schwarzkopf

    € 12,65excl. btw € 15,31 incl. btw

    Bonacure Color Freeze Shampoo is bedoeld voor klanten met gekleurd haar dat gevoelig is voor vervaging en die op zoek zijn naar een haarverzorgingsproduct dat op milde wijze reinigt en beschermt, en tegelijkertijd het kleurbehoud maximaliseert.

  • Schwarzkopf

    € 17,15excl. btw € 20,75 incl. btw
    Alleen online

    Bonacure Moisture Kick Curl Bounce is bedoeld voor klanten met getextureerd of licht poreus haar die op zoek zijn naar een haarverzorgingsproduct dat de krullen definieert en tegelijkertijd onmiddellijk vochtinbrengend is voor gehydrateerd, veerkrachtig haar.

  • Schwarzkopf

    € 12,65excl. btw € 15,31 incl. btw

    Bonacure Volume Boost Shampoo is bedoeld voor klanten met fijn, zwak haar dat futloos lijkt en die op zoek zijn naar een haarverzorgingsproduct dat op milde wijze reinigt en tegelijkertijd het volume verhoogt.

  • Schwarzkopf

    € 14,55excl. btw € 17,61 incl. btw
    Alleen online

    Bonacure Time Restore Conditioner is bedoeld voor klanten met kwetsbaar, rijp haar dat levenloos, droog en breekbaar lijkt. Deze klanten zijn op zoek naar een gespecialiseerd antiaging haarverzorgingsproduct dat op milde wijze verzorgt, en de sterkte en vitaliteit verhoogt.

  • Schwarzkopf

    € 18,25excl. btw € 22,08 incl. btw
    Alleen online

    Schwarzkopf Bonacure Frizz Away Smoothing Oil is een intens voedende olie voor pluizig en weerbarstig haar. De schone, vegan formule beschermt het haar tegen fly-aways en de effecten van vocht en hitte.

  • Schwarzkopf

    € 10,31excl. btw € 12,48 incl. btw € 16,64

    Schwarzkopf Bonacure Scalp Genesis Anti-Dandruff Shampoo reinigt de hoofdhuid en voorkomt het ontstaan van nieuwe schilfers. De Scalp Therapy Dandruff Shampoo reinigt de hoofdhuid diep en voorkomt het ontstaan van nieuwe schilfers. Ook wordt de schoonheid van het haar van binnenuit versterkt.

  • Schwarzkopf

    € 12,28excl. btw € 14,86 incl. btw € 18,57

    De Schwarzkopf BC Fibre Force heeft als aanvulling op het reinigen van het haar ook een intensief voedend en herstellend masker, de Schwarzkopf BC Fibre Force Fortifying Mask geschikt voor wekelijks gebruik.

  • Schwarzkopf

    € 30,65excl. btw € 37,09 incl. btw
    Alleen online

    Bonacure Clean Balance Deep Cleansing Shampoo is bedoeld voor klanten wiens haar regelmatig wordt blootgesteld aan vervuiling van buitenaf. Deze klanten zijn op zoek naar een intensief reinigend haarverzorgingsproduct dat residuen en productresten verwijdert.