Balmain Ceramic Conical Curling Wand Ø 13-25 mm

Balmain Ceramic Conical Curling Wand  Ø 13-25 mm

Creëer speelse en natuurlijke krullen met de Ceramic Conical Curling Wand. Door de bredere basis en smalle bovenkant is het gemakkelijk om krullen van verschillende groottes te ontwerpen voor een natuurlijk resultaat. De keramisch gecoate staaf maakt de krullen pluisvrij, volumineus en veerkrachtig.

Meer details

Alleen online In prijs verlaagd!
TL CW CO 25 13 EU
New product

€ 90,45excl. BTW€ 109,45 incl. btw

€ 199,00incl. BTW

-45%

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Meer informatie

De Ceramic Conical Curling Wand zorgt voor pluisvrije, veerkrachtige en gepolijste krullen. De keramische krultang vermindert pluis, statische haar en hitteschade door de warmte gelijkmatig te verdelen.
De krultang is ontworpen met een bredere basis die naar boven toe smaller wordt. Creëert moeiteloos kleinere en grotere krullen voor een natuurlijker maar speels kapsel. De basis van de staaf zorgt voor volumineuzere en grotere krullen en de punt van de krultang is perfect om kleinere krullen te ontwerpen.
De beschermende, koele punt biedt een oppervlak om de staaf veilig vast te houden tijdens het krullen van het haar. Het cliploze ontwerp voorkomt dat het haar knikt.
De automatische uitschakelfunctie zet de krultang uit na 60 minuten inactiviteit. Daarnaast heeft de staaf een ingebouwde veiligheidsstandaard waardoor je de krultang veilig kunt neerleggen tijdens het stylen.

Met deze complete set krijg je:

- Ceramic Conical Curling Wand
- Hitte bestendige mat
- 4 haarklemmen
- Hittebestendig etui