Schwarzkopf

Catalog

Schwarzkopf 

Schwarzkopf
  • Schwarzkopf

    € 14,95excl. btw € 18,09 incl. btw
    Online only

    De BLONDME All Blondes Vitamine C shots, gebruikt in combinatie met het BLONDME All Blondes Detox Mask, helpen om haarwatermineralen en andere resten weg te vegen, bestrijden groene tinten van chemische agressors en laten alle blonde haartypes helder achter met een gezond uitziende glans.

  • Schwarzkopf

    € 9,25excl. btw € 11,19 incl. btw

    SKFNatural Styling Glamour Wave gebruikt een speciaal ontwikkelde formule die een unieke combinatie van gehydrolyseerde zijdeproteïne en vochtinbrengende Hydrowave Technologie bevat voor zijdezachte en weelderige krullen en golven die tot 12 weken houden.

  • Schwarzkopf

    € 34,65excl. btw € 41,93 incl. btw
    Online only

    Bonacure Root Activating Serum is speciaal ontwikkeld voor zwak en dunner wordend haar en vermindert niet-pathologische haaruitval

  • Schwarzkopf

    € 16,10excl. btw € 19,48 incl. btw
    Online only

    Bonacure Repair Rescue Treatment is bedoeld voor klanten met poreus, beschadigd haar dat gevoelig is voor haarbreuk en die op zoek zijn naar een haarverzorgingsproduct dat het haar intensief voedt en de conditie onmiddellijk verbetert.

  • Schwarzkopf

    € 16,10excl. btw € 19,48 incl. btw
    Online only

    Bonacure Color Freeze Silver Treatment is bedoeld voor klanten met wit, grijs of ontkleurd haar die op zoek zijn naar een haarverzorgingsproduct dat op intensieve wijze herstelt en beschermt, en tegelijkertijd ongewenste geeltinten neutraliseert of de algehele kleurrichting verkoelt.

  • Schwarzkopf

    € 14,55excl. btw € 17,61 incl. btw

    Bonacure Moisture Kick Spray Conditioner is bedoeld voor klanten met droog, breekbaar, poreus of getextureerd haar die op zoek zijn naar een haarverzorgingsproduct dat een dagelijkse boost onmiddellijke hydratatie levert om het haar gemakkelijker te kunnen ontklitten en het te beschermen tegen beschadiging door warmte.

  • Schwarzkopf

    € 12,65excl. btw € 15,31 incl. btw

    Bonacure Time Restore Shampoo is bedoeld voor klanten met kwetsbaar, rijp haar dat levenloos, droog en breekbaar lijkt. Deze klanten zijn op zoek naar een gespecialiseerd antiaging haarverzorgingsproduct dat op milde wijze verzorgt, en de sterkte en vitaliteit verhoogt.

  • Schwarzkopf

    € 30,65excl. btw € 37,09 incl. btw
    Online only

    Schwarzkopf Bonacure Frizz Away Shampoo is perfect voor pluizig, weerbarstig en krullend haar. Deze shampoo heeft een schone, vegan formule die het haar weer glad en elastisch maakt en het beschermt tegen de schadelijke invloeden van vocht en hitte.

  • Schwarzkopf

    € 11,18excl. btw € 13,52 incl. btw € 18,03

    Schwarzkopf Bonacure Scalp Genesis Soothing Serum reinigt de hoofdhuid en gaat irritatie en jeuk tegen. Dit serum met pH 3,5 - 4,5, StemCode Complex en Vitamine B5 kalmeert de droge, gevoelige hoofdhuid. Daarnaast brengt het de geïrriteerde huid opnieuw in evenwicht, terwijl de toekomstige haarconditie beschermd wordt.

  • Schwarzkopf

    € 2,79excl. btw € 3,38 incl. btw € 4,22

    De Bonacure Fibre Force Bond Connector Infusion van Schwarzkopf is een zeer intentieve behandeling voor beschadigd haar. De Bond Connector Infusion zorgt ervoor dat de structuur van het haar weer wordt terug gebracht naar een gezonde coupe. Zwak haar wordt versterkt en haarbreuk wordt verminderd of zelfs volledig tegen gegaan. Het resultaat zal tot wel 60...

  • Schwarzkopf

    € 30,65excl. btw € 37,09 incl. btw
    Online only

    Bonacure Volume Boost Shampoo is bedoeld voor klanten met fijn, zwak haar dat futloos lijkt en die op zoek zijn naar een haarverzorgingsproduct dat op milde wijze reinigt en tegelijkertijd het volume verhoogt.

  • Schwarzkopf

    € 8,01excl. btw € 9,69 incl. btw € 14,46

    SILHOUETTE Color Brilliance Strong Hold Hairspray bevat innovatieve hoogglans-polymeertechnologie en een kleurbeschermend UV-filter en zorgt voor een optimale glans en nog betere fixatie.

  • Schwarzkopf

    € 10,15excl. btw € 12,28 incl. btw € 17,55

    OSiS+ Play Tough is een ultrasterke waterproofgel die gemakkelijk is aan te brengen en uit te wassen is.

  • Schwarzkopf

    € 15,25excl. btw € 18,45 incl. btw

    OSiS Super Shield is voor klanten die op zoek zijn naar een haarstylingproduct om hun lange haar te beschermen tegen hitte, vervuiling en vochtigheid, terwijl het de glans verbetert.

  • Schwarzkopf

    € 15,65excl. btw € 18,94 incl. btw

    OSiS Upload is voor klanten die op zoek zijn naar een haarstylingproduct dat hun haar beschermt en de handelbaarheid tijdens het föhnen verbetert.

  • Schwarzkopf

    € 14,55excl. btw € 17,61 incl. btw

    OSiS Freeze Pump is voor klanten die op zoek zijn naar een non-aerosol haarspray.