Catalog

Manufacturer

Refectocil 

Refectocil
 • Refectocil

  € 6,20excl. btw € 7,50 incl. btw

  RefectoCil Sensitive verf is gebaseerd op plantenextracten. Een ideaal product voor klanten met gevoelige ogen en huid. Dermatologisch en door oogartsen getest. Dit nieuwe 2-stappen verfsysteem zorgt ervoor dat je je wimpers en/of wenkbrauwen in een tijd van 3 minuten verft. TIP! Voor dit 2 stappen verfsysteem is de RefectoCil Developer Gel een must!

 • Refectocil

  € 3,70excl. btw € 4,48 incl. btw

  96 voorgestansde blaadjes voor een professionele verfbehandeling. De blaadjes zijn van een speciaal soort papier, dat soepel op de huid sluit, de overtollige verf opneemt en de huid voor kleuring behoedt

 • Refectocil

  € 5,25excl. btw € 6,35 incl. btw

  RefectoCil Oog en Wimperverf 15ml

 • Refectocil

  € 59,50excl. btw € 72,00 incl. btw
  Online only

  Inhoud: Artist Palette 6 kleuren wimper- en wenkbrauwverf (zwart, blauw-zwart, bruin, lichtbruin, grijs en kastanje) oxidant 3% vloeistof wimperblaadjes extra afdekcrème verfkwastjes zacht eye make-up remover tint remover Style Book

 • Refectocil

  € 4,80excl. btw € 5,81 incl. btw
  Online only

  De RefectoCil Saline Solution is ideaal om de wimpers te reinigen vóór de Curl behandeling of ná het verven. Dat garandeert bij de RefectoCil Eyelash Curl een optimale werking van de permanentvloeistof.

 • Refectocil

  € 52,90excl. btw € 64,01 incl. btw
  Online only

  RefectoCil Eyelash Curl met collageen en cysteïne geeft je wimpers een prachtige krul, laat de ogen groter lijken en toont meer expressie. In tegenstelling tot mechanische wimper krultangen vormt Refectocil Eyelash Curl voorzichtig de wimpers. De prachtige krul blijft tot 6 weken. Met de RefectoCil Eyelash Curl biedt u uw klanten een volledig nieuwe...

 • Refectocil

  € 29,50excl. btw € 35,70 incl. btw
  Online only

   Inhoud:   2 x 10 perfecte wenkbrauw strips1 x 10 zandloper vormige strips voor tussen en/ of boven de wenkbrauw. Met RefectoCil Brow styling strips creëer je in slechts 2 minuten perfect gevormde wenkbrauwen.

 • Refectocil

  € 10,35excl. btw € 12,52 incl. btw

  RefectoCil Sensitive Developer Gel, op zilvernitraat basis, zorgt voor de vaststelling van de gekozen RefectoCil Sensitive wimper- en wenkbrauwverf kleur. Deze gel is stap 2 in het 2-stappen verfsysteem. De gel is eenvoudig in gebruik en druipt niet!

 • Refectocil

  € 3,43excl. btw € 4,15 incl. btw
  Online only

  RefectoCil Verfstaafjes 10 St. wit/Zacht

 • Refectocil

  € 59,50excl. btw € 72,00 incl. btw
  Online only

  Inhoud: Artist palette 1 RefectoCil Blond 5 kleuren RefectoCil wimper- en wenkbrauwverf (zwart, grijs, licht bruin, diep blauw, rood) oxidant 3% crème wimperbaadjes extra afdekcrème verfkwastjes hard eye make-up remover tint remover Style Book

 • Refectocil

  € 5,15excl. btw € 6,23 incl. btw
  Online only

  Eyelash Curl Refill Cosmetic 1 en 2 is een navulling voor de Eyelash Curl startset. Inhoud: 1x penseel 1 en 1x penseel 2.

 • Refectocil

  € 5,25excl. btw € 6,35 incl. btw

  RefectoCil Blond nr. 0 verlicht de wenkbrauwen tot wel 3 tinten. Let op! RefectoCil Blond nr. 0 moet worden aangemaakt met de RefectoCil oxidant 3% crème. Mengverhouding: 1 cm verf : 25 druppels oxidant 3% crème.

 • Refectocil

  € 8,95excl. btw € 10,83 incl. btw
  Online only

  Creëer in slechts 2 minuten perfect gevormde wenkbrauwen. de gepatenteerde en unieke wax strips zijn geschikt voor elke wenkbrauwvorm een perfecte verhouding: 2/3 omhoog, 1/3 omlaag geeft een optisch lifting effect gestyled en geverfd in 2 eenvoudige stappen. bij het gelijktijdig verven, werken de strips als een mal weerbarstige haartjes worden bij de...

 • Refectocil

  € 15,50excl. btw € 18,76 incl. btw
  Online only

  Met de RefectoCil Sensitive Tint Remover verwijdert u in een handomdraai de verf van de huid. Gebruik de Remover direct na het aanbrengen van de verf. De verfvlekken verwijder je voorzichtig van de huid met een vochtig watje en RefectoCil Sensitive Tint Remover.

 • Refectocil

  € 7,60excl. btw € 9,20 incl. btw

  Een overvette crème om wimperblaadjes op hun plaats te houden. De crèmelaag beschermt de huid bovendien tegen kleuring en uitdroging.

 • Refectocil

  € 4,15excl. btw € 5,02 incl. btw
  Online only

  Eyelash Curl Refill Cosmetic Dish is een navulling van de Eyelash Curl startset. Inhoud: 2 schaaltjes.