Schwarzkopf

Catalog

Schwarzkopf 

Schwarzkopf
  • Schwarzkopf

    € 16,85excl. btw € 20,39 incl. btw
    Online only

    De BLONDME All Blondes Detox Shampoo, met 3D Bond Creation Technology en Nordic Cotton Protein Complex, helpt bij het opbouwen van nieuwe bindingen, terwijl het onzuiverheden en stof verwijdert bij gebruik in combinatie met BLONDME All Blondes Detox Mask.

  • Schwarzkopf

    € 15,75excl. btw € 19,06 incl. btw
    Online only

    De BLONDME Blonde Wonders Restoring Balm, met 3D Bond Creation Technology, helpt bij het opbouwen van nieuwe bindingen, voorkomt haarbreuk, vermindert kroesvorming en sluit gespleten haarpunten af om het haar zacht en glanzend te maken.

  • Schwarzkopf

    € 39,99excl. btw € 48,39 incl. btw € 60,49

    Natural Styling 'Classic' lotion bevat een combinatie van vochtinbrengende Hydrowave Technologie en gehydrolyseerde zijdeproteïne om ervoor te zorgen dat Natural Styling Classic perfect gevormde, lang blijvende krullen en golven geeft met zacht aanvoelend haar dat 12 weken houdt.

  • Schwarzkopf

    € 24,70excl. btw € 29,89 incl. btw
    Online only

    Strait Styling Therapy is een innovatief thermisch haar straighteningsysteem dat het haar permanent steil maakt gedurende 6-8 maanden en het haar een ongelooflijke glans geeft. Permanent glad haar en stralende glans met zijdeproteïnecomplex.

  • Schwarzkopf

    € 14,80excl. btw € 17,91 incl. btw
    Online only

    Bonacure's Anti-Dandruff Shampoo, geschikt voor hoofdhuid met neiging tot roos, is een zachte maar effectieve shampoo die zichtbare roos van de hoofdhuid verwijdert dankzij de krachtige schimmelwerende eigenschappen.

  • Schwarzkopf

    € 18,95excl. btw € 22,93 incl. btw

    GOODBYE YELLOW Neutralizing Bonding Wash: De gekalibreerde pigmentcombinatie van paarse en blauwe directe kleurstoffen is geformuleerd om ongewenste gele ondertonen te neutraliseren terwijl het haar zacht wordt gereinigd met de geïntegreerde Bonding Technology.

  • Schwarzkopf

    € 14,55excl. btw € 17,61 incl. btw
    Online only

    Bonacure Repair Rescue Conditioner is bedoeld voor klanten met poreus, beschadigd haar dat gevoelig is voor haarbreuk en die op zoek zijn naar een haarverzorgingsproduct dat ontklit en de doorkambaarheid verbetert voor glad, glanzend haar.

  • Schwarzkopf

    € 23,50excl. btw € 28,44 incl. btw
    Online only

    Bonacure Color Freeze Shine Savior is bedoeld voor klanten met gekleurd haar dat na verloop van tijd dof is geworden en die op zoek zijn naar een leave-in haarverzorgingsproduct dat een schitterende glans levert en beschermt, en tegelijkertijd het kleurbehoud maximaliseert.

  • Schwarzkopf

    € 17,15excl. btw € 20,75 incl. btw
    Online only

    Bonacure Moisture Kick Hydration Balm is bedoeld voor klanten met droog, poreus, getextureerd of breekbaar haar die op zoek zijn naar een leave-in haarverzorgingsproduct om het haar gewichtloos te hydrateren zodat het zacht en soepel aanvoelt.

  • Schwarzkopf

    € 14,55excl. btw € 17,61 incl. btw
    Online only

    Bonacure Volume Boost Jelly Conditioner is bedoeld voor klanten met fijn, zwak haar dat futloos lijkt en licht poreus is, en die op zoek zijn naar een haarverzorgingsproduct dat op milde wijze verzorgt en tegelijkertijd het volume verhoogt.

  • Schwarzkopf

    € 16,10excl. btw € 19,48 incl. btw
    Online only

    Bonacure Time Restore Clay Treatment is bedoeld voor klanten met kwetsbaar, rijp haar dat levenloos, droog en breekbaar lijkt. Deze klanten zijn op zoek naar een gespecialiseerd antiaging haarverzorgingsproduct dat hun haar en hoofdhuid intensief verzorgt en bescherming biedt tegen beschadiging.

  • Schwarzkopf

    € 12,65excl. btw € 15,31 incl. btw
    Online only

    Schwarzkopf Bonacure Frizz Away Shampoo is perfect voor pluizig, weerbarstig en krullend haar. Deze shampoo heeft een schone, vegan formule die het haar weer glad en elastisch maakt en het beschermt tegen de schadelijke invloeden van vocht en hitte.

  • Schwarzkopf

    € 10,31excl. btw € 12,48 incl. btw € 16,64

    Schwarzkopf Bonacure Hair Activator Shampoo voedt uw haarzakjes wat de groeiproductie van uw haar stimuleert. De shampoo reinigt het haar mild en activeert de haarwortels.

  • Schwarzkopf

    € 17,15excl. btw € 20,75 incl. btw
    Online only

    Bonacure Clean Balance Deep Anti-Pollution Water is bedoeld voor klanten wiens haar regelmatig wordt blootgesteld aan vervuiling van buitenaf. Deze klanten zijn op zoek naar een leave-in haarverzorgingsproduct dat onzuiverheden verwijdert en het haar beschermt tegen vuil en productresten.

  • Schwarzkopf

    € 10,76excl. btw € 13,02 incl. btw € 20,03

    De Schwarzkopf BC Sun 2-in-1 Treatment is speciaal ontwikkeld voor haar dat is blootgesteld aan de zon.

  • Schwarzkopf

    € 13,75excl. btw € 16,64 incl. btw

    Versterk op een milde wijze extreem verzwakt haar met deze Schwarzkopf sulfaatvrije shampoo. De Bond Connector Technologie creëert haarbruggen binnenin de matrix en verzegelt de schubbenlaag. De Schwarzkopf BC Fibre Force Fortifying Shampoo is speciaal ontwikkeld om de pre-shampoo behandeling te versterken & ondersteunen.