Catalog

Manufacturer

Refectocil 

Refectocil
  • Refectocil

    € 5,35excl. btw € 6,47 incl. btw

    96 voorgestansde blaadjes voor een professionele verfbehandeling. De blaadjes zijn van een speciaal soort papier, dat soepel op de huid sluit, de overtollige verf opneemt en de huid voor kleuring behoedt.

  • Refectocil

    € 5,90excl. btw € 7,14 incl. btw
    Online only

    80 voorgestansde blaadjes van extra dik en zacht kwaliteitspapier, dat soepel op de huid sluit, de overtollige verf opneemt en de huid tegen verf beschermt.

  • Refectocil

    € 3,75excl. btw € 4,54 incl. btw € 9,08
    Reduced price!

    RefectoCil Sensitive is de eerste lijn wimper- en wenkbrauwverf op plantaardige basis. De producten van de Sensitive lijn zijn zeer geschikt voor klanten met een gevoelige huid en/of een allergie tegen kunstmatige kleurstoffen. Deze lijn werkt met een 2-step kleursysteem en alleen met de producten uit de Sensitive lijn. LET OP! SALE PRODUCT OP=OP

  • Refectocil

    € 7,75excl. btw € 9,38 incl. btw
    Online only

    De Micellar Eye Make-Up Remover van RefectoCil is zacht en reinigt de ogen grondig. Wordt door de gevoeligste huid verdragen.

  • Refectocil

    € 14,15excl. btw € 17,12 incl. btw
    Online only

    RefectoCil Tint Remover verwijdert snel verfvlekjes die bij het verven van de wenkbrauwen op de huid ontstaan. Dankzij de milde formule ook geschikt voor de gevoelige huid.

  • Refectocil

    € 15,60excl. btw € 18,88 incl. btw
    Online only

    De RefectoCil Styling Gel is een voedende en hydraterende gel voor de verzorging van geverfde wimpers en wenkbrauwen. Met behulp van de roller is de Styling Gel eenvoudig aan te brengen zoals een mascara.

  • Refectocil

    € 14,45excl. btw € 17,48 incl. btw
    Online only

    Voor de echte Browista's is deze Toolkit onmisbaar!......

  • Refectocil

    € 12,15excl. btw € 14,70 incl. btw
    Online only

    Met de RefectoCil Browista Palette en ring heb je je handen tijdens het verven vrij. De Palette klem je eenvoudig om je linker- of rechterhand en de ring schuif je snel om en voor jou passende vinger. Door de 2 uitsparingen heb je je wimperverf en je wenkbrauwverf bij de hand. Met de maten op de Palette en Ring gaat je mengverhouding nooit meer mis.

  • Refectocil

    € 8,65excl. btw € 10,47 incl. btw

    Een overvette crème om wimperblaadjes op hun plaats te houden. De crèmelaag beschermt de huid bovendien tegen kleuring en uitdroging.

  • Refectocil

    € 5,90excl. btw € 7,14 incl. btw
    Online only

    Een praktisch setje voor het mengen en aanbrengen van de RefectoCil wimper- en wenkbrauwverf.

  • Refectocil

    € 5,30excl. btw € 6,41 incl. btw
    Online only

    De RefectoCil Saline Solution is ideaal om de wimpers te reinigen vóór 'de Curl' behandeling of ná het verven. Dat garandeert bij de RefectoCil Eyelash Curl een optimale werking van de permanentvloeistof.

  • Refectocil

    € 4,15excl. btw € 5,02 incl. btw € 7,18

    Één blik zegt meer dan duizend woorden Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk middelpunt van het gezicht! Wil jij wenkbrauwverf kopen? Met de wenkbrauwverf en wimperverf van RefectoCil sta je garant voor het professioneel verven van de wenkbrauwen en wimpers. LET OP: SALE PRODUCT OP=OP

  • Refectocil

    € 8,05excl. btw € 9,74 incl. btw € 13,92
    Online only

    Kleurschaaltje voor wimper en wenkbrauwverf.  LET OP: SALE PRODUCT OP=OP

  • Refectocil

    € 4,32excl. btw € 5,23 incl. btw € 8,71
    Online only

    For a perfect and gentle removal of intensive eye make-up before tinting eyelashes and eyebrows!The non-oily RefectoCil Eye Make-Up Remover removes even the most intense eye make-up quickly, gently and carefully.  LET OP: SALE PRODUCT OP=OP

  • Refectocil

    € 7,89excl. btw € 9,55 incl. btw € 15,91
    Online only

    RefectoCil Tint Remover verwijdert snel verfvlekjes die bij het verven van de wenkbrauwen op de huid on tstaan. Dankzij de milde formule ook geschikt voor de gevoelige huid. LET OP: SALE PRODUCT OP=OP

  • Refectocil

    € 2,97excl. btw € 3,59 incl. btw € 7,18

    Één blik zegt meer dan duizend woorden Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk middelpunt van het gezicht! Wil jij wenkbrauwverf kopen? Met de wenkbrauwverf en wimperverf van RefectoCil sta je garant voor het professioneel verven van de wenkbrauwen en wimpers.