Fanola Wonder No Orange Shampoo 350ml

No Orange. neutraliseert ongewenste roodachtige tinten in lichtbruin haar en is zelfs superieur op geblondeerd haar om de ijzige reflectie te accentueren. Bovendien heeft het een vegan, SLS/SLES-vrije en siliconenvrije formule. Inhoud: 350ml

More details

076542
New product

€ 16,35tax excl.€ 19,78 incl. btw

- +

Add to wishlist

 
More info

Fanola Wonder No Orange Shampoo is een onmisbaar hulpmiddel voor professionele kappers die streven naar perfecte kleurresultaten. Dit product is ontwikkeld om te voldoen aan de wensen van zelfs de meest veeleisende klanten, die streven naar koele blondines of lichte, neutrale bruine tinten.

De formule is verrijkt met AlgaPur™, een kostbare olie afkomstig van microalgen, een waardevol concentraat van Omega 9, dat het haar beschermt en versterkt. Met een natuurlijkheidsgraad van 85% en een biologische afbreekbaarheid van 85%, biedt Fanola Wonder No Orange Shampoo een duurzame keuze voor haarverzorging.

Dit product is een must-have voor zowel de kleurspecialist in de salon als de klant thuis. Het neutraliseert ongewenste roodachtige tinten in lichtbruin haar en is zelfs superieur op geblondeerd haar om de ijzige reflectie te accentueren. Bovendien heeft het een vegan, SLS/SLES-vrije en siliconenvrije formule.