Categories

List of products by manufacturer Barburys

 • Barburys

  € 21,68excl. btw € 26,23 incl. btw € 34,97

  Recht scheermes met scheermeshouder van roestvrij staal voor eenvoudige verwijdering en inbrenging van een scheermes - schuif het er simpelweg in of uit. Kan gebruikt worden met halve dubbele snijmessen en heeft een afronding aan het einde van het mesvak om zo snijwonden te voorkomen. LET OP! SALE PRODUCT OP=OP!

 • Barburys

  € 1,55excl. btw € 1,88 incl. btw € 2,50

  Breng de sticks aan op eventuele snijwondjes of geïrriteerde gebieden in uw gezicht na het scheren voor een onmiddellijk verzachtend gevoel. LET OP! SALE PRODUCT OP=OP!

 • Barburys

  € 25,30excl. btw € 30,61 incl. btw € 40,81

  Voor mannen met een gevoelige huid, ontwikkelde Barburys ook een scheercrème. Laat eerst de Barburys Scheercrème opschuimen met een kwast en verdeel het over de huid. De crème zorgt er voor dat de haren van de baard zachter worden en dat het scheermes gemakkelijker over de huid glijdt. LET OP! SALE PRODUCT OP=OP!

 • Barburys

  € 11,76excl. btw € 14,23 incl. btw € 18,97

  Voor de afwerking of voor de contouren van de baard kunt u beroep doen op de Transparante Scheergel. Dankzij deze gel ziet u de huid tijdens het scheren. Bevat Argan- en Jojoba-oliën voor extra hydratatieLET OP! SALE PRODUCT OP=OP!